Har du ett neuropsykiatrisk funktionshinder och behöver en coach?

Då kanske jag är den du söker. Personer med neuropsykiatriska funktionshinder (NPF) har ofta behov av stöd för att kompensera för svårigheter med uppmärksamhet, aktivitetsnivå, impulskontroll, kommunikation, tidsuppfattning, planerings- och organisationsförmåga. Utgångspunkten är att klienten är expert på sitt liv och har förmåga att förändra det, vilket gäller för all coaching. Den som har NPF har inte alltid samma förutsättningar som andra och det är det som utgör den grundläggande skillnaden mellan vanlig coaching och NPF coaching.

Coaching processen bygger på att man ska lära sig mer om sin funktionsnedsättning, lära sig att identifiera vilka specifika NPF relaterade utmaningar man ställs inför i vardagen, på arbetet, i studierna eller i hemmet samt hur du hittar dina strategier för att utveckla och underlätta för dig själv inom dessa områden. NPF coaching skapar därmed förutsättningar och möjligheter att utveckla sina unika förmågor och hitta vägar förbi hindren.

NPF coaching kan kort och gott beskrivas som ett pågående partnerskap som bidrar till ökad kunskap, bättre handlingsmöjligheter och förhöjd livskvalitet för klienten.

Jag är utbildad NPF och ADHD Coach samt Certifierad Coach (ACC) och har många års erfarenhet av att coacha min son som har ADHD och tillsammans med min passion för människor och coaching, så är jag övertygad om att det är skillnaden som gör skillnad för dig som klient.

Jag använder också min kunskaper från många års erfarenhet av att arbeta som chef, projektledare, projektkoordinator och facilitator, för att bidra med olika lösningar och handlingsplaner som passar för dig.

Kontakta mig för mer information: chris@strength2grow.se
Produktblad NPF och ADHD Coach

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera